Magyar Napló

Kiadónk szerzője, Berta Zsolt a Márai Sándor-díj idei kitüntetettje

Vannak művek, amik kapcsán a sikerkönyv kifejezés nem csupán azért pozitív, mert azt jelzi, hogy sokan olvassák azokat örömmel, hanem azért is, mert általuk valódi szépirodalmi mű kerül az érdeklődés homlokterébe.  A kiadónknál megjelent Jancsiszög,  Kalef, és immár a Recept című művek mellett azok szerzőjét, Berta Zsoltot sem kell bemutatni az irodalmi nyilvánosság számára. A zenész, könyvesboltvezető, s ki tudja még hányféle mesterséget űző szerző ez évben elnyerte a – többek között – Gion Nándor, Bodor Ádám, Háy János, Vathy Zsuzsa, Darvasi László nevével fémjelzett Márai Sándor-díjat, amelyet 2017. január 22-én adtak át. Kiadónk nevében őszintén gratulálunk!

A Magyar Napló 2017. januári számában interjú olvasható a szerzővel (készítette: Luzsicza István), amiből nem csupán a könyvek keletkezésének kulisszatitkait, a magánéleti vonatkozásokat, de az írói motivációkat, és eszköztárat is megismerhetjük, miközben végig ott ül mellettünk a megélt, hiteles történelem, néha belénk karol a szerelem, amely fütyül a korra, amelyben fogant, s bizony néha a sorok között halljuk a zenét is, így már nem is ér bennünket váratlanul a humor, ami nem öncélú, nem eladni akarja a tartalmat, hanem annak szerves része.

Berta Zsolt könyvei megvásárolhatók a Magyar Napló Könyvesboltban (1085 Bp., József krt. 70. Nyitva: H-P: 10-18 óra) 20% kedvezménnyel, vagy megrendelhetők a www.magyarnaplo.hu/shop  oldalon, ahol az ár tartalmazza a postázás költségeit.

.

publikálta:
756 publikáció

1 megjegyzés
  1. balla zoltan

    Kedves Zsolt!

    Szívből gratulálok a Márai Sándor díjadhoz. További alkotókedvet és sok sikert kívánok Hajdúböszörményből.

KAPCSOLÓDÓ TARTALMAK

Vissza az oldal tetejére

Bankkártyás fizetés az UniCredit Bank rendszerén keresztül