Magyar Napló

„HangHordozók”
Énekmondók Kárpát-medencei versenye

A Magyar Írószövetség és a Magyar Napló Kiadó az immár hetedik alkalommal a Magyar Költészet Napja alkalmából megrendezett VERSMARATON kísérőrendezvényeként a kortárs magyar költészet népszerűsítése érdekében

pályázatot hirdet

énekmondók, igricek, bárdok, trubadúrok, regősök, szólisták és zenekarok részére
kortárs versek megzenésítésére.

A pályázat díjai:

I. 300.000 Ft.
II. 150.000 Ft.
III. 100.000 Ft.

Pályázni lehet:

Az év versei 2016 kötetekben szereplő bármely vers megzenésítésével. A felvételeket akusztikus verzióban kérjük beküldeni. Egy pályázó maximum 3 művel pályázhat.

A kötetek megvásárolhatók a nagyobb könyváruházakban, a Magyar Napló Könyvesboltban (1085 Budapest, József krt. 70., Nyitva: H–P 10–18 óráig), vagy megrendelhetők a www.magyarnaplo.hu/shop oldalon (az ár tartalmazza a postázás költségeit), illetve letölthetők ugyanerről az oldalról PDF formátumban.

A pályázat menete:

A beérkezett hanganyagok meghallgatását követően a legjobb pályázatot benyújtókat a zsűri személyesen is meghallgatja 2017. március 31-én az elődöntőben, valamint a 2017. április 7-i döntőben.

Beadási határidő:

2017. március 15. (szerda) éjfélig

Zsűri tagjai:

Harcsa Veronika (énekesnő), Csík János (Csík zenekar), Dinnyés József (Radnóti-díjas daltulajdonos), Farkas Tibor (Igricek zenekar), Stifner Gábor (rádiós szerkesztő)

A pályázatokat 2017. február 15.-től MP3 (128 kbps) vagy AVI formátumban várjuk a hanghordozokpalyazat@gmail.com email címre. A dalokhoz kérjük csatolni a kitöltött jelentkezési lapot!

További részletek:
www.magyarnaplo.hu
www.facebook.com/versmaraton2016

Hanghordozók 2017 jelentkezési lap

Vissza az oldal tetejére