Magyar Napló
Akció!

Szuly Rita és Kránitz Péter Pál: Társadalom térben és időben (Tanulmányok az új- és modernkori Magyarország eszme-, művelődés és társadalomtörténetéről)

2 400 Ft

428 oldal, 16,6 X 23,4 X 2,2, kartonált, ragasztókötés

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Történelemtudományi Doktori Iskolájának keretein belül működő Eszmetörténeti Műhely 2013. november 28-i, Piliscsabán rendezett konferenciájának kötetét tartja kezében a kedves Olvasó. A kötetben négy fejezetbe rendezve 25 tanulmány olvasható fiatal kutatók tollából a kora újkori és modern kori magyar társadalmat érintő kérdésekről, eszme-, művelődés- és neveléstörténeti, valamint társadalom- és politikatörténeti aspektusok felől közelítve. A témaválasztás sokszínűsége hűen tükrözi a doktori iskola széles spektrumon mozgó kutatási irányvonalait és az új nemzedék érdeklődési körét. Írásaikban visszaköszönnek azok a tudományos irányzatok, amelyek napjainkban a hazai és nemzetközi történetírást is meghatározzák.

Cikkszám: 9786155195273 Kategóriák: , ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szuly Rita és Kránitz Péter Pál: Társadalom térben és időben (Tanulmányok az új- és modernkori Magyarország eszme-, művelődés és társadalomtörténetéről)” értékelése elsőként

Vissza az oldal tetejére

Bankkártyás fizetés az UniCredit Bank rendszerén keresztül