Magyar Napló

Szaval a suli – Pályázat iskolák részére

A Magyar Írószövetség, a Magyar Napló Kiadó és az MTVA a Magyar Költészet Napja alkalmából megrendezett Versmaraton kísérőrendezvényeként a kortárs magyar költészet népszerűsítése érdekében pályázatot hirdet általános- és középiskolai osztályok, diákközösségek részére kortárs vers együttes előadására.

A pályázat díjai:

  • A pályázat nyertese meghívást kap a Petőfi Irodalmi Múzeumba, ahol a Versmaraton keretében, 2019. április 11-én, a Magyar Költészet Napján előadhatja a produkciót
  • Meghívást kap a Virtuózok műsor felvételére
  • Az M5 televízió felveszi előadásukat, s azt műsorára tűzi
  • Meghívást kap a Magyar Napló Könyvheti hajóútjára ((Vigadó tér – Szentendrei-sziget, 2019. június 7-én, pénteken, 19 és 22 óra között)
  • Értékes könyvcsomag

 

Pályázni lehet:

Az év versei 2018 kötetben szereplő bármely vers csoportos elszavalásával. Egy pályázó egy mű előadásával pályázhat. Egy iskolából több pályázat is beküldhető, de egy diák csak egy csoportban szerepelhet. A kötet megvásárolható a nagyobb könyváruházakban, a Magyar Napló Könyvesboltban (1085 Budapest, József krt. 70., Nyitva: H–P 10–18 óráig), vagy megrendelhető a www.magyarnaplo.hu/shop oldalon, illetve letölthető ugyanerről az oldalról PDF formátumban (Letöltés ára: 1.000 Ft.).

A pályázat menete:

A pályázatokat youtube/vimeo oldalra feltöltve várjuk (a klipszerűség nem feltétel, videót vagy fotót várunk az előadásról) az info@magyarnaplo.hu e-mail címre. A tárgymezőbe kérjük beírni: „Szaval a suli”. Kérjük, hogy az e-mail tartalmazza a pályázó (osztály, csoport) nevét, a felkészítő (kapcsolattartó) tanár/személy nevét címét, telefonszámát, valamint az iskola nevét.  Kérjük, hogy a pályázó képviselője nyilatkozzon arról, hogy a diákok szerepléséhez szükséges (szülői, iskolai) engedélyek rendelkezésre állnak.

Beadási határidő: március 30. (szombat) éjfél

A pályázat tartalma nem sérthet személyiségi és adatvédelmi jogokat. A Pályázó tudomásul veszi, hogy pályázata benyújtásával a pályamű felhasználási jogát automatikusan átadja a Kiíróknak, azt a Kiírók a Pályázó külön, további engedélye nélkül nyilvánosságra hozhatják (terjesztés), a nyilvánosság számára bármilyen módon hozzáférhetővé tehetik.

www.magyarnaplo.hu   facebook.com/aversmaraton

 

publikálta:
535 publikáció
Avatar

KAPCSOLÓDÓ TARTALMAK

Vissza az oldal tetejére