Magyar Napló

BALATONFÜREDI SALVATORE QUASIMODO EMLÉKDÍJ és DALVERSENY – pályázati felhívás

  1. BALATONFÜREDI SALVATORE QUASIMODO EMLÉKDÍJ

Balatonfüred Város Önkormányzata ismét meghirdeti verspályázatát a Salvatore Quasimodo Emlékdíj elnyerésére. Valamennyi pályázó két magyar nyelvű, kiadatlan, más pályázatokon nem díjazott és nem említett művel vehet részt.

A pályamunkákat elsősorban elektronikus úton kérjük beküldeni a következő e-mail címre:

quasimodokoltoverseny@gmail.com

Kérjük, hogy azok a pályázók, akik nem tudják pályázatukat a fenti e-mail címre elküldeni, gépírással 6 példányban juttassák el műveiket a következő névre és címre: Balatonfüred Város Önkormányzata Quasimodo Költőverseny 8230 Balatonfüred, Szent István tér 1.

Pályázatok beküldési határideje: június 12-ig

 Valamennyi beküldött példányon – beleértve az elektronikusan elküldött műveket is – kérjük feltüntetni a pályázó teljes nevét, postai címét, e-mail címét és telefonos elérhetőségét.

A beküldött műveket nem áll módunkban visszaküldeni. A pályázaton első díjas költemény szerzője elnyeri az Emlékdíjat, valamint szakmai díjban részesül. A zsűri a fődíjon kívül más díjakat is kiadhat.

A díjkiosztót a 2020. szeptember 18án rendezendő nemzetközi költőtalálkozó keretében, a 18 órakor kezdődő gálaesten – a zsűri jelenlétében – tartjuk meg.

Balatonfüredi Költőverseny Quasimodo Közalapítvány

 

  1. BALATONFÜREDI SALVATORE QUASIMODO DALVERSENY

Balatonfüred Város Önkormányzata idén először hirdeti meg dalversenyét, a Salvatore Quasimodo zenei díj elnyerésére

Jelentkezés módja:

Az elmúlt 27 év nagydíjas/különdíjas/oklevéllel díjazott versei egyikének megzenésítése. A választás lehetőségét a jelentkezőkre bízzuk. A felhívásra énekesek, zenészek, együttesek produkcióját várjuk, még ki nem adott zenei anyaggal, maximum 3 és fél perc időtartamban.

A versek a www.tempevolgy.hu weboldalról elérhetők.

A kész dalokat MP3 formátumban kérjük feltölteni és elektronikusan elküldeni a következő e-mail címre: quasimodokoltoverseny@gmail.com 2020. július 10-ig

Az e-mailben kérjük feltüntetni a pályázó zenész, énekes, dal – és zeneszerző, együttes teljes nevét, e-mail címét és telefonos elérhetőségét.

Az első díjazott oklevélben és szakmai díjban részesül. A zsűri a fődíjon kívül más díjakat is kiadhat.

A megzenésített verseket háromtagú szakmai zsűri bírálja el, amelynek tagja Szőcs Géza Kossuth-díjas költő, Kováts Péter Bartók-Pásztory-díjas hegedűművész és Márta István Erkel-díjas zeneszerző

A díjkiosztót a 2020. szeptember 18án rendezendő nemzetközi költőtalálkozó keretében, a 18 órakor kezdődő gálaesten – a zsűri jelenlétében – tartjuk meg.

Balatonfüredi Költőverseny Quasimodo Közalapítvány

publikálta:
660 publikáció
Avatar

KAPCSOLÓDÓ TARTALMAK

Vissza az oldal tetejére

Bankkártyás fizetés az UniCredit Bank rendszerén keresztül