Magyar Napló

Rendkívüli előfizetési akció az Irodalmi Magazinra

Négy tematikus, izgalmas szép- és szakírásokkal teli, gazdagon illusztrált, színes, több mint 100 oldalnyi lapszám postaköltséggel együtt most csak 4000 Forintért!
Ajánljuk kutatóknak, tanároknak, diákoknak és bárkinek, aki érdeklődik az irodalom iránt. Az előfizetők idén megkapják a József Attila-szám mellett az 1920/2020 címűt, amely a trianoni döntés irodalmi és kulturális vetületeit mutatja be, majd Csoóri Sándor költészete és Madách Imre Az ember tragédiája című műve kerülnek egy-egy lapszámunk középpontjába.

A 2013-ban indult, színes, gazdagon illusztrált, negyedévente megjelenő Irodalmi Magazin minden száma egy-egy klasszikus szerzőt (pl. Jókai Mór; Kányádi Sándor; Kazinczy Ferenc), irodalmi irányzatot, jelenséget vagy témakört (pl. Boszorkányság; Várad, Holnap, Ady; Iskola) mutat be. Legfőbb célja, hogy az irodalomtörténeti tényeket és érdekességeket hitelesen, szakértők közreműködésével, de közérthetően tárgyalja. Törekszik arra is, hogy ráirányítsa a figyelmet a szépirodalom kulturális jelentőségére, felvonultatva az adott korszak képzőművészeti alkotásait vagy az éppen bemutatott szerző kéziratait is. Az irodalomtörténet mellett más tudományterületek (pszichológia, pedagógia, néprajz, nyelvészet, zene, film, színház) szakértőitől is közöl cikkeket irodalmi témáinak minél alaposabb körüljárásához.

Online előfizetés: ITT

Előfizetési szándékát jelezheti a kiadó elérhetőségein is (e-mailben: info@magyarnaplo.hu, vagy telefonon: 06-1/413-6672). Bankszámlaszámunk: 10918001-00000421-10290001

publikálta:
623 publikáció
Avatar

KAPCSOLÓDÓ TARTALMAK

Vissza az oldal tetejére