Magyar Napló

ÚJ IRODALMI PÁLYÁZAT „Győr 750”

A Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér és a Magyar Napló Kiadó „A helyi identitás és kohézió erősítése Győr városában” (TOP-6.9.2-16-GY1-2018-00001) projekt keretében IRODALMI PÁLYÁZATOT hirdet „Győr 750” címmel Győrben élő amatőr, kezdő és már publikáló szerzők számára szépirodalmi, prózai műfajban készült novellák beküldésére az alábbi feltételek szerint:

 

– Pályázni fejenként egy, nyomtatott formában még nem publikált novellával lehet;

– A beküldött novelláknak Győrben kell játszódniuk, ötven év múlva, tehát 2071-ben;

– A pályázatok maximális terjedelme 15 ezer karakter lehet;

– A novellákat jeligével ellátva elektronikus formában lehet beküldeni;

– A pályázatra beküldhető formátumok: .doc, .docx, .rtf, .odt szövegfájl

– Az e-mailben kérjük megadni a pályázó nevét, telefonszámát, lakcímét és a lakóhely szerinti városrészt, amelyeket a szervezők a pályázattal kapcsolatos kommunikációhoz használnak fel.

A szervezők a személyes adatokkal kapcsolatban titoktartást vállalva a zsűri számára kizárólag a jeligéket és a műveket továbbítják elektronikus formában!

– A  beküldéssel a pályázó elfogadja a pályázati feltételeket, és hozzájárulást ad műve szerkesztett változatának nyilvános közléséhez.

– A pályázati anyagot az alábbi e-mail címre várjuk: siposbea@gyorikonyvtar.hu

Beküldési határidő: 2021. augusztus 31. éjfél.

A novellapályázat során elsősorban győri lakosok részvételére számítunk – Adyváros, Bácsa, Belváros, Gyárváros, Gyirmót, Győrszentiván, Jancsifalu, Kisbácsa, Kismegyer, Likócs, Marcalváros, Ménfőcsanak, Nádorváros, Sziget, Pinnyéd, Révfalu, Szabadhegy és Városrét városrészekből!

A pályázat értékelése:

– A beérkezett pályaműveket szépirodalmi alkotói tapasztalattal rendelkező öt fős zsűri értékeli;

– A városrészenként I. helyezést elért pályaművek szerzői – a novellák minőségétől függően – 10-40.000 Ft díjban részesülnek. A kiírók fenntartják a jogot, hogy ha egy városrészből nem érkezik megfelelő színvonalú pályamű, akkor abban a városrészben nem osztanak ki díjat.

– A pályázatra beérkezett legeredményesebb 15 pályaművet kiadványban tesszük közé, melynek nyilvános bemutatóját, s egyben a pályázat díjkiosztó ünnepségét 2021 novemberében rendezzük meg.

A zsűrizésről 2021. szeptember 30-ig értesítjük a pályázókat.

publikálta:
699 publikáció

KAPCSOLÓDÓ TARTALMAK

Vissza az oldal tetejére

Bankkártyás fizetés az UniCredit Bank rendszerén keresztül