Magyar Napló
Akció!

Oberczián Géza: Áramlás

1 800 Ft 1 440 Ft

136 oldal, puhatáblás

Az Áramlás egy utazás története, tizenhatezer kilométeren, kontinenseken, történelmi korokon és családokon át; egy fiatalember útja Közép-Amerikából Erdélybe, nagynénje temetésére, miközben felismeri, hogy nem szakadhat ki az áramlásból, nem tagadhatja meg sorsát.

Az Áramlás egy nehezen kibogozható családtörténet, melyet országhatárok változása, politikai, üzleti játszmák és művészi állásfoglalások, egyéni törekvések és becsvágy kuszálnak össze, ahol a szülők titkai miatt testvérek sorsát gubancolja össze a folytonos áramlás.

Az Áramlás egy szerelem története. A főhős egy erdélyi túrán ismerkedik meg vele, és rájön, hogy amit addig annak gondolt, az igazi szerelemnek közelébe sem érhet. De a történelem, a határok és a család kijózanítja, a szerelem illúzióvá válik, megoldásnak pedig a menekülés látszik, hiszen apja nyomdokain jár.

Az Áramlás egy dráma, az apa legnagyobb írói sikere, melyet sosem tud megismételni. A kézirat az egyetlen, amit Brassóból magával visz emigrációjába

Az Áramlás egy erdélyi történet egy budapesti fiú szemszögéből, aki nehezen érti meg, hogy két országban kellene otthon lennie, hogy egyként láthassa a családját; ennek felismeréséhez évtizedekre van szüksége, mígnem az áramlás partra veti egy sír mellett.

Az Áramlás egy kisregény, mely lendületével, tempójával magával ragadja az olvasót, jól ismert és ismeretlen tájakra sodorja, a hullámain felvetülő kérdésekre pedig a kavargó örvények mélye ad választ.

Cikkszám: 9786155195464 Kategória:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Oberczián Géza: Áramlás” értékelése elsőként

Vissza az oldal tetejére

Bankkártyás fizetés az UniCredit Bank rendszerén keresztül